Lufthansa Group stroomlijnt Afrikaanse verkoopactiviteiten
Monday, July 16, 2018

De Lufthansa Group voegt de Afrikaanse verkoopactiviteiten van alle dochtermaatschappijen samen. Voortaan worden die vanuit het hoofdkantoor van Brussels Airlines gecoördineerd. De stap wordt gezet om één gezicht naar de klant te vormen.

Brussels Airlines heeft van alle Lufthansa-dochters de meeste ervaring en het grootste netwerk in Afrika. “Onze jarenlange ervaring op de Afrikaanse markt en onze geëngageerde collega’s zijn een perfecte aanvulling op de aanwezigheid van de Lufthansa Group in Afrika, vooral in het Sub-Saharische deel van het continent. Onze gezamenlijke klanten genieten nu van een grotere flexibiliteit dankzij een globaal aanbod dat het volledige netwerk van de Lufthansa Group in Afrika dekt”, voegt Christina Foerster, CEO van Brussels Airlines, toe.

Met deze gezamenlijke commerciële setup zullen de huidige lokale sales teams in Afrika de verantwoordelijkheid overnemen voor alle luchtvaartmerken binnen de groep. “Klanten genieten daardoor van één aanspreekpunt en een blijvende lokale aanwezigheid. Dit maakt het mogelijk om dicht bij onze markten en klanten te staan, aan hun specifieke behoeften te voldoen en in de toekomst een geharmoniseerd aanbod te ontwikkelen". zegt Dr. Stefan Kreuzpaintner, Vice President Sales EMEA van Lufthansa Group. “Onze sales collega’s kunnen nu ál onze merken aanbieden, met gemeenschappelijke producten en pakketten”.

Groeigebied

 

Read on

https://www.zakenreisnieuws.nl/nieuws/categorie/2/airlines/lufthansa-group-stroomlijnt-afrikaanse-verkoopactiviteiten?utm_source=Luchtvaartnieuws+-+Zakenreisnieuws&utm_campaign=6bbcadfe03-EMAIL_CAMPAIGN_2018_07_16_10_34&utm_medium=email&utm_term=0_df5c469e6c-6bbcadfe03-69098153

 

 

      
No comments yet

Add/Edit Comment 
Name *
eMail  Will not be published!
Homepage  Will not be published!
Comment *
 notify_on_reply  (email_required)
Note that your comment after submission has to be approved.
Thanks for your understanding.
Note: If you are a registered user, on login these form fields
will be pre-filled with your information.