Nieuwe luchthaven Istanbul voor de helft klaar
Monday, June 19, 2017

Twee jaar geleden is de bouw gestart van de grootste luchthaven ter wereld in het Istanbul. Ondanks politieke onrust en terroristische aanslag, het afgelopen jaar, lopen de werkzaamheden op schema en is men bijna voor de helft klaar. Luchtvaartnieuws Magazine sprak in Istanbul met CEO Huseyin Keskin over de voortgang.

De nieuwe luchthaven wordt gebouwd op 35 kilometer ten Noorden van de hub, Istanbul Atatürk International Airport. Op de huidige luchthaven daalde het aantal passagiers in 2016 overigens voor het eerst sinds mensenheugenis.

De nieuwe luchthaven moet op termijn 200 miljoen passagiers kunnen verwerken. Dat zijn er bijna twee keer zo veel als de grootste luchthaven ter wereld - Atlanta Hartsfield International - er in 2016 verwerkte.

Op schema

 

Read on

https://www.zakenreisnieuws.nl/nieuws/categorie/3/airports/nieuwe-luchthaven-istanbul-voor-de-helft-klaar?utm_source=Luchtvaartnieuws+-+Zakenreisnieuws&utm_campaign=2c5f47674d-EMAIL_CAMPAIGN_2017_06_19&utm_medium=email&utm_term=0_df5c469e6c-2c5f47674d-69098153

 

      
No comments yet

Add/Edit Comment 
Name *
eMail  Will not be published!
Homepage  Will not be published!
Security Code Security Code
Enter Security Code  Case INSENSITIVE
Comment *
 Notify on follow-up  (E-mail address required)
Note: If you are a registered user, on login these form fields
will be pre-filled with your information.