Ryanair heeft geen last van Brexit
Friday, November 23, 2018

Hoewel Ryanair-topman Michael O’Leary in het verleden vaak gewaarschuwd heeft voor de mogelijke negatieve gevolgen van de Brexit voor de luchtvaart, lijken die zorgen nu te zijn weggeëbd. Volgens de Ierse budgetmaatschappij kan de vluchtuitvoering naar het Verenigd Koninkrijk probleemloos doorgaan na het uittreden op 29 maart.

Zelfs als het Britse parlement het Brexit-akkoord tussen premier May en de EU wegstemt, dan betekent dat niet dat de vluchten naar het Verenigd Koninkrijk gestaakt hoeven te worden. Tot die conclusie is Ryanair gekomen nadat de Europese Commissie vorige week enkele geruststellingen gaf, zo zei marketingdirecteur Kenny Jacobs woensdag op een persconferentie in Londen.

Ook Ryanair’s klanten lijken zich weinig zorgen te maken over de gevolgen van de Brexit voor het vliegverkeer. “De vraag naar vliegtickets blijft erg sterk. Zowel Britten als Europeanen blijven voor de periode na de Brexit massaal tickets boeken [op vluchten van en naar het VK]”, aldus Jacobs volgens persbureau Reuters. Er werd onlangs nog een salesrecord verbroken.

Flybe

https://www.zakenreisnieuws.nl/nieuws/categorie/2/airlines/ryanair-heeft-geen-last-van-brexit?utm_source=Luchtvaartnieuws+-+Zakenreisnieuws&utm_campaign=cabd4c3dc8-EMAIL_CAMPAIGN_2018_11_22_08_52&utm_medium=email&utm_term=0_df5c469e6c-cabd4c3dc8-69098153

      
No comments yet

Add/Edit Comment 
Name *
eMail  Will not be published!
Homepage  Will not be published!
Comment *
 notify_on_reply  (email_required)
Note that your comment after submission has to be approved.
Thanks for your understanding.
Note: If you are a registered user, on login these form fields
will be pre-filled with your information.